Wednesday, July 27, 2011

TITLE : TIADA IDEA


EHEH. sudah sebulan tidak berblog. ntah kenapa. swing swing sentiasa. tiap hari BW baca crta kawan2.. tapi mood mahu mnulis NON HADA plus TAK TAHU NAK CERITA APA plus sekarang rasa sangat mahu memencilkan diri.

awal Julai, saya nun di KEDAH DARUL AMAN, pesta makan buah dan segala macam makanan. dan berita GUMBIRA, selama hampir 2 minggu disana, saya berjaya diternak oleh Kak Long sehingga mencapai berat badan ideal 50kg. hahahahaaampeh. saya balik dengan berat 44.6kg dan kembali dengan berat 50.1kg. sekarang, saya berusaha untuk mengempiskan perut smula.

kemudian saya di kuantan. ke Kuantan khas untuk jahit baju raya. dh lama saya x jahit baju, biasa beli yg ready made. tapi sbb tahun ni mahu sedondon bsama CintaHati, kena la hantar jahit. yang ready made pasti menyusul nanti... penduduk Kuantan, saya sgt mengesyorkan OSAKA TAILOR yg terletak di Jalan Besar depan Shell, atas KFC. cantik dan cepat jahitannya... Harga, saya tempah sepasang kebaya dengan harga RM150 dan sepasang kurung pesak dengan harga RM130. dan memang sedap pakai. Layanan pun superb.

dan perkara paling penting
RAMADHAN SANGAT HAMPIR.
tahun lepas sy mnyesal mlalui Ramadhan dengan sia sia.
azam saya untuk jadikan Ramadhan ini yang Terbaik.
saya Takut dan Risau kalau kalau ini Ramadhan yang terakhir....

dan
doa saya sentiasa....
semoga segala perancangan saya untuk tahun ini direstui Dia....


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..US..