Thursday, September 27, 2012

nikmat manakah yang kamu dustakan?

Setiap hari tatap muka anak, memang tak tergambar perasaan.
Bersyukur bersyukur bersyukur ALHAMDULILAH

Gambar ni masa Aisy umur 9 hari. hari yang sama pusat Aisy jatuh. Aisy tak sakit tapi Aisy temankan mommy dalam ward sebab Mommy yang tak sihat sihat.

Tengok gambar ni rasa sedih amat. terkenang saat saat sakit bertemankan Aisy. Syukurnya 6 hari mommy di hospital, Aisy behave sangat. Tuhan bagi kesakitan dan Dia permudahkan urusan yang lain.

Harini Aisy dah 26 hari.. lagi  4 hari nak sambut besday yang kesebulan. sangat excited dan sangat bersyukur.

Semoga Aisy anak mommy akan membesar dengan sihat dan penuh kebaikan.





5 comments:

  1. alhamdulillah aisy da sebulan da..=)

    ReplyDelete
  2. dear...gmbr tu masa umur 9 hari ke?tembam la baby!!hihi... :D

    ReplyDelete
  3. Follow ur blog.... ;)

    Aisy sangat comeyyy larh

    ReplyDelete
  4. I love your site! Thanks for insights! I got the idea of starting a freshwater pearl bracelet line from you. Awesome collection. I am also a freshwater pearl jewelry blogger. Great Job! i wish there will be more about pearl jewelry set. I like all things piked and I would try to come here time and again for more updates. Thank you very much

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..US..