Tuesday, January 11, 2011

korang gabra ke kalau FB ditutup???

Kecoh kan by 15 Mac 20011 FB nak tutup, aku pn tak tahu kesahihan berita ni.. gabra tak gabra tak. harus la gabra kan, pasni cane nk wat akitivti like dapat 100, mana nak cari duit kn, dah la itu je satu satunya sumber kekayaan aku. korang LIKE tak?? rugi la kalu tak like..FB nk tutup dah..

Lagi gabra pasni nak campak ikan ikan dlm Happy Aquarium dengan segala bala binatang dalam farm ville tu kan? GABRA LAAAAAAAA..

dah la Addicted gila babeng kat FB, satu hari 18 jam mengadap FB jek. ADDDOOOOIIIII. nak tdo pun genggam BB nak update status kt FB. Pasni BB dah x relevan la.. AADDDDOOOOIIII lagi.

pastu nati kawen cane nak jemput kawan kawan seantero dah la sayang pokok tak mau wat kad kan.. kunun nk publish dalam FB, skrang itu Mark nak tutup pulak.. habih ada method lain nak wat jmputan knuri??

dah tu untuk stalker dan pengumpat tegar, mana nak cari bahan lagi pasni? Klu x buka mata, smpi opis letak handbag terus on PC nak tgk status FB. ye la mana tau semalam ada yg clash ke, yg dah in relationship, yg gaduh ngn boifren, harus la kena update, komen komen pastu nak la jadi bahan ngumpat kn.. Gosip sudah tak meriah la klu xde FB!!

TAPI KAN... TAPI, jangan gabra dulu sebab dah ada solution untuk semua masalah aku dan masalah masalah korang.. tak caya tengok ni..





ha...gumbira x? gumbira x???? GUMMMMBIIIIRAAAAAAA kan....

Tak de la timbul isu FB Israil la, dalang konspirasi Amerika la, pasni kita ada DB. sila sokong produk buatan Malaysia seperti mana anda menggigil gigil nk tengok 2 Alam dulu.. Fenomena lagiiiiiii =)




ps: sila add aku kt DB pasni.


2 comments:

  1. kah kah kah..dr rozmey ni gigih betul!!kita aminkan jer laa..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..US..