Thursday, February 10, 2011

tak perasan bukan lupa atau nyanyuk

kerja berangan sampai lupa segala benda!
semalam baca blog azie tajuk tiga ratus enam puluh lima, tiba tiba terasa sumthing..
ye sumthing... aisehhhh cane boleh lupa?!
kesayangan saya juga sudah berusia tiga ratus tujuh puluh tiga hari. sudah setahun lebih ba! o.. maafkan daku sayang, saya tak perasan lansung. lupa.

sudah setahun kamu ya!

sayang, terima kasih, saya gumbira adanya kamu.
walau kamu bukan apa apa, saya sayang kamu.
kamu berkongsi segalanya dengan saya.
gembiranya saya, sedih sengsara saya. kamu sentiasa ada.
setia mendengar dan mendengar.
walau itu hanya anganan dan omongan kosong.
terima kasih!!

sayang..
saya janji akan jaga kamu baik baik.
saya mahu kamu dengan saya, smpi bila bila.
biar kita sama sama bahagia.

kamu blog saya, kesayangan saya.
terima kasih dan maafkan saya kerana lupa.



eeh, blog sudah setahun lebih... berjaya jugak setelah dua kali gagal sebelum ni.. ini yg terakhir harapnya.. best kan ada blog kan.. boleh cerita macam macam. tak kisah blog x seglamer hanis zalikha yang membacanya juta juta sebab tujuan utama berblog bukan untuk glamer atau untuk kaya. ianya suka suka dan akan kekal begitu.. kalau ada guna pun, mungkin kepada cucu cucu yang nak berkenalan lebih dekat ngn granny mereka. tggi tau cita cita, nk simpan blog bagi cucu baca. teheeee!!!



~~ lusa nk makan kek, sempena ulang tahun blog boleh?




2 comments:

  1. boleh..buat ler majlis happy birthday blog!!nak request black forest boleh??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..US..