Monday, April 25, 2011

christian louboutin la sangat kan..


semangat berkobar kobar bila tengok Kina dah tempah kasut. sangat proper la persiapan beliau. kalau ikut perancangan, date i n Kina, beza sebulan jek. tapi bliau dah menggigih macam macam dan saya, masih tunggu the other half free untuk pergi kursus kahwin. frustated. xde buat apa apa pun tau.

theme dah decide, tpi blom final lagi sebab saya adalah bagai lalang ditiup angin, mata cepat bertukar selera. tapi stakat ni, untuk pihak saya, memang dah tetap cuma tunggu kalau kalau nafsu tak dapat stick pada pilihan untuk bertandang.

as for now, we vote for this.


(the perfect palette)

susah tau duk jauh jauh ni. mahu bershoping pun harus tunggu ada kelapangan. padahal JB - KL xde la jauh sangat kan. tapi susah juga la.

jadi menunggu my other half pulang sempena hari pekerja nanti, we all dah decide nak ready apa yang sepatutnya dah ready.

1. nak p cari cincin, sebab cincin asyik naik harga. jadi beli siap siap, nanti mahal, budget lari. plus minggu ni still ada lagi Pesta Habib near Ampang Point sampai 2 Mei kan. why not grab the chance kan..

2. nak p tempah kasut gak kat Gavy jugak la.
tapi yang ni macam masalah la kan, saya tak boleh pakai high heel.  hati berbunga teringin nak pakai kasut tinggi supaya ketinggian bertambah pada hari kejadian. tapi serius tak berani la. dah almost dua tahun saya tak sentuh high heel. kasut rasmi saya sejak operation dulu adalah scholl.

saya suka ini.



dan ini jugak



kalau pakai songket pastu kasut begini, ok?

:)


tapi saya risau, dan saya yakin,
kalau tya my other half saya pasti dia lagi akan suka pilihan saya yang ini.


atau yang ini... FRUST again!

tak pengantin la kalau pakai kasut camni kan..


tapi kalau saya perlu pilih antara cantik dan sakit, saya pilih untuk tidak sakit la.


3. pastu minggu ni nak jugak pergi beli kain untuk pihak disana. untuk saya, ada yang uruskan.


semoga perancangan saya dipermudahkan.







16 comments:

  1. huu..mmg susah ble dok jauh2 ni..mcm nida ngn en tunang gak la..sepang ngn ipoh..even xjauh mana, tapi en tunang jarang2 balik ipoh..biasanya sbulan skali or 2 bulan skali,time tu la bru g beli barang2..esok nida g cari barang ngn en tunang lg..dia da blik ipoh siang td..hehe..terpaksa amek cuti esok coz en tunang mmg slalu cuti weekdays..huu..panjang nya komen nida kn..

    ReplyDelete
  2. dear.... all the besh k... dont wory.. nora pun baru start.. everyone has different time dan kesibukan masing2 k.. Insya Allah sempat semuanya

    btw, nora pun xsuka pakai heels hehehe.. suka wedges :)

    ReplyDelete
  3. nida : en tunang saya tak mau pun amek cuti. nk jugak tggu cuti hari pekerja.. tpu nida pya progress laju jugak..

    A.N.A : saya xde la sibuk pun, tak tau nk buat apa la sorg2 ni.. ;)
    boleh berangan jek....

    ReplyDelete
  4. gudluck dear.. =)
    baik grab emas tu cepat2..harge makin ari makin naik ni..

    ReplyDelete
  5. hehe..ada nama kina kat situ..haha..persiapan berjalan sebab baju da kompem..kl tak pening gak..gavy ada kasut yg bleh tinggi & tak jatuh..haha..goodluck dear..

    ReplyDelete
  6. takpe...i lebih kurang sebulan je lg nk kawen tp br nk shopping weekend ni...baju akad nikah pon x siap lg...kekekeke

    ReplyDelete
  7. masa saya dulu, pun kita dok jauh gak..most of the things i beli sendiri je.. kasut heels tu lawa..pakai pun kejap je..satu hari je..sebab bila amik gambar..nampak anggun je..that is the first and the last time we are going to look like that...Insyaallah...go for it..

    ReplyDelete
  8. wawawa..kami menunggu tarikhnye..

    ReplyDelete
  9. tqah misdar : kena tggu hujung mggu.. ke aci pergi beli sndri2.. hahah

    Kina : bukan takut jatuh, takut sakit.. jeles tgk awak kina.

    ReplyDelete
  10. nana : keje kita mmg kna las minit baru mantap kan..?

    k ina : TQ.. akan usaha jugak. nk jugak pakai. tpi klu boleh nk tempah den bo pkai ulang ulang kali.. kedekut ni ;)

    deena : tggu k, dgn penh sabar..

    ReplyDelete
  11. JB-KL pun susah nak buat persiapan.. Ni kan pulak kita yang kat sarawak. En Bakal Suami kat Sabah. Family kita kat Selangor, family dia kat Terengganu... Mmg tunggu cuti sekolah, kalau nak hunting barang2 kahwin.. huhu. Takpe2.. InsyaAllah, kita doakan semua urusan awak dipermudahkan ye... =).

    ReplyDelete
  12. eh, saya bersyukur... nway, TQ darling..

    ReplyDelete
  13. insya Allah semuanya akan dipermudahkan dear =)

    ReplyDelete
  14. fuiyoo kak, ramai giler yg memberi perangsang.. bagus bagus.. kaler pilihan pun sangat lembut dan comel, lalu menggeletek tangkai hati. cun!

    kasut pun lawo eyhh.. semua lawo. tp xmau la pakai yg bawah skali tuh. mcm nak g menari balet je

    akak buat listing, apa benda nk kene setelkan ikut tarikh yang terawal. ala2 mcm countdown. mesti sukses

    cubalah. smua bakal pengantin pun mmg gabra. tp kalau org lain yg kawin, boleh pulak menggedik pikirkan itu ini utk org. hehehehe biasalah...

    ReplyDelete
  15. hehe..skarang la masa nak blajar pakai heel dear...hehe..nnt baru nampak tinggi...

    btw...i folo u ye dear...:P

    ReplyDelete
  16. iedchan : TQ dear.. nway, i bukan tak pandai pakai heel, i sakit tulang belakang.. jadi tak berani nak pakai takut kesakitan berulang.. i addicted to heel jugak before ;P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..US..